Mikor és hol vannak az edzések?

A csoportos órák időpontjai:LINK

Az esetleges változások miatt keresd az aktuális órarendet a honlapon vagy a facebook oldalon!

A személyi edzések előre egyeztetett időpontokban zajlanak a Diamond Fitnessben vagy szabadtéren. Szabad időpontok miatt kérlek érdeklődj üzenetben!

Mit vigyek magammal az edzésre?

Az edzéseken a kényelmes sportuházat, váltócipő, törölköző használata kötelező! Az  edzőteremben törölközőbérlésre és öltözőszekrény használatára van lehetőség.

Fontos, hogy mindig legyen nálad folyadék! Ha esetleg otthon felejtetted, a recepción tudsz vásárolni!

Az edzéshez kesztyű használata ajánlott!

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezés után egy megbeszélt időpontban megtörténik az első konzultáció az edzőteremben, ahol bemutatom neked a helyszínt és a gépparkot. Az anamnézisfelvétel után kitűzzük a célokat,és ezt követi az állapotfelmérés.

Így kezdődik minden esetben a közös munka, az edzések számát és jellegét az állapotfelmérést követően határozzuk meg közösen.

Hol tudok parkolni?

A Diamond Fitnessben lehetőség van a főbejárat előtt kiépített parkolót használni. Csúcsidőben előfordul, hogy telített, ilyenkor az edzőterem előtt érdemes az autót parkolni. Figyelj, hogy ne állj a házak kapuja elé!

Mehetünk ketten személyi edzésre?

Páros személyi edzésre a felek beleegyezésével van lehetőség! Személyi edzésre egy időben maximum 3 fő jelentkezhet.

Melyik időpontban nem zsúfolt az edzőterem?

Az edzőteremben a népszerű idősávok a reggel 7-9 és a délután 17-20, általában ebben az időpontban edzenek a legtöbben.

Te is edzel az edzéseken?

A személyi edzések során a gimnasztikai bemelegítést és a nyújtást közösen végzem a vendégekkel, a feladatokat bemutatom, majd instruálom és asszisztálom.

A csoportos órákon együtt edzem a vendégekkel. A feladatokat minden esetben bemutatom, a helyes kivitelezést ellenőrzöm és a hibákat korrigálom.

Mennyi idő alatt fogok lefogyni?

Az anamnézis és az állapotfelmérés után felállítunk egy reális célt. Nem támogatom a  rövid távú, gyors fogyást ígérő módszereket és termékeket, a vendégeimmel az egészséges életmódot ismertetem meg. Fontos tudni, hogy az étkezést neked kell kontroll alatt tartanod a célod eléréséhez. Én ebben segítek neked igény szerint receptekkel, ötletekkel, tanácsokkal, étrenddel.