Házirend

A személyi edzéseken való megjelenés feltétele a bérlet előzetes megváltása. Az egyeztetett időpontok szerint a lejárt bérlet után következő alkalommal az új bérletet szükséges rendezni!

Minden bérlet tartalmaz a hónapban pótalkalmat, melyet felhasználni csak az időben jelzett alkalom okán lehet. A pótalkalom megvalósulhat a szokásos időpontban, illetve egyeztetést követően a megszokottól eltérő időpontban!

Időben (azaz az edzéstől számított 24 órán felül) jelzett betegség esetén az elmaradt edzés az adott bérlet időszakában pótolható. A befizetett díj visszafizetésére nincs lehetőség!

48 órán belüli lemondás esetén indoklástól függetlenül az aktuális óradíj 50%-a, 24 órán belül a teljes összeg levonásra kerül!

Az edzéseken való részvétel kizárólag egészségesen lehetséges! Az aktuális járványügyi helyzettől független megbetegedésekre ugyanúgy vonatkozik a megállapítás.

Amennyiben a vendég betegen jelenik meg az edzésen, az edző jogosult megtagadni az óra megtartását és az edzés összegének jóváírására nincs lehetőség!

Az edzésre érkezz időben, legalább 5 perccel a kezdés előtt!

Személyi edzés esetén a késés miatt kiesett idő pótlására, meghosszabbítására nincs lehetőség!

A edzőterem eszközeit és gépeit kötelező rendeltetésszerűen használni, majd a használat után az eredeti helyére visszatenni!

A használatba vett gépeket és eszközöket (kardio gépek és szőnyeg) a kihelyezett fertőtlenítőkkel kötelező tisztítani!

Az edzőteremben kényelmes sportruha, váltócipő és törölköző használata kötelező!

Folyadékot minden esteben hozz magaddal!

A fentebb leírtak figyelmen kívül hagyása, illetve megszegése az edzés felfüggesztését vonhatja maga után!